Netherlands-based i29 interior architects recently has completed a compact interior project for a small apartment in Amsterdam, NL (45 m2), which was completely renovated because of foundation repair. In it’s new layout all the functions of the house are placed in two wall units.

Entrance hall, wardrobe and kitchen equipment are hidden behind a pinewood wall. On the opposite a second wooden wall of the same material is placed. This wall integrated a bench, fireplace and storage. Floor, ceiling and walls are all white. A custom designed table and bench, together with the fireplace are anthracite gray. The simplicity of the design and choice of materials give this apartment lots of space within the limited area.

+ Design: i29 interior architects

  • Nomination i29 | interior architects for Bathroom Design Awards 2010

  • Blossom™ lighting collection | Satelight Design

  • Single Family House in Garby | Neostudio Architects

By Blogsdna

Similar Posts:

Share